تصویب درج مناسبت‌های جدید در تقویم کشور-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

تصویب درج مناسبت‌های جدید در تقویم کشور

درج مناسبت‌های جدید در تقویم کشور و همچنین انتخاب ۲ عضو هیئت نظارت بر نشر کتاب بزرگسالان در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه عصر امروز سه‌شنبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، گزارشی از فعالیت هیئت‌های نظریه‌پردازی در ۱۸ سال گذشته ارائه شد.

این هیئت‌ها که به منظور تقویت اندیشه و نظریه‌پردازی در رشته‌های علوم انسانی، علوم اجتماعی و معارف اسلامی تشکیل شده‌اند، جمعی از اندیشمندان و دانشمندان علوم نظری را گرد هم آورده تا در فضای مناظره، گفتگو، ارزیابی و نقد نظریاتی جدید را پدید آورند.

بنابر این گزارش در ۱۸ سال گذشته ۲۸۰ استاد به عضویت شورای علمی این هیئت‌ها درآمده، ۱۲۰۰ استاد در جلسات آن شرکت کرده، ۸۰۰ استاد دیدگاه‌هایشان را در جلسات آن به بحث و بررسی گذاشته‌اند و ۲۲ هزار نفر نیز نظریات خود را در کرسی‌های ترویجی به عنوان بستر طرح و بررسی ایده‌های نو ارائه کرده‌اند.

بر این اساس تا کنون ۱۱۷۵ طرح‌نامه به عنوان نظریه جدید ارائه شده که از این تعداد ۶۸۵ طرح واجد شرایط اولیه نظریه نو بوده و برای ۲۴۳ نظریه اجلاسیه نهایی‌سازی تشکیل شده است. در این میان ۶۳ نظریه حائز شرایط نوآوری بوده و به عنوان نظریات نو در حوزه علوم انسانی، علوم اجتماعی و معارف اسلامی تصویب شده‌اند.

اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی پس از استماع این گزارش تاکید کردند که در صورت غیرمتمرکز بودن ساز و کار این فرآیند، دانشگاه‌های سراسر کشور و به خصوص دانشگاه‌هایی که در استان های پیرامونی کشور قرار دارند، از این بستر به شکل موثرتری بهره‌مند می‌شوند.

دستور بعدی جلسه امروز شورا گنجاندن مناسبت‌های جدید در تقویم کشور بود. بر این اساس اول اردیبهشت به مناسبت سالروز تولد شهید ابراهیم هادی، به عنوان روز شهدای ورزشکار، ۷ آذر به مناسبت شهادت شهید فخری‌زاده، به عنوان روز نوآوری و فناوری ایران‌ساخت، ۱۳ شهریور به مناسبت روز تولد ابوریحان بیرونی به عنوان روز علوم پایه و روز ۲۵ دی ماه به مناسبت انتشار نامه تاریخی امام راحل در سال ۶۷ به عنوان روز تاریخ‌نگاری انقلاب اسلامی نامگذاری شدند.

همچنین روزهای ۳۱ اردیبهشت به عنوان روز چهارمحال و بختیاری و دومین جمعه مهر ماه به عنوان روز بزرگداشت آئین مذهبی قالیشویان در ضمیمه تقویم ثبت خواهند شد.

اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی عضویت احمد شاکری و میثم نیلی را در هیئت نظارت بر نشر کتاب بزرگسالان تایید کردند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده